NextGEN Gallery Plugin Not found

Pljačke, ali nisu oni ! | Rat u Gradu

Pljačke, ali nisu oni !

Nismo mi, majke mi…

Još je žešću odbijenicu dobio i prijedlog o mogućem ulasku Zračne luke Dubrovnik u vlasničku strukturu Aerodroma u Tivtu koji je rezolutno odbacio tadašnji premijer Milo Đukanović, ističući kako s onih 375.000 eura za uništeni stočni fond u KonavlimaCrna Gora ne izmiruje nikakvu ratnu štetu, već čini gest odgovornog susjeda za ubrzani povratak povjerenja. Zato ne može biti ni govora o bilo kakvom ustupanju dijelova tivatskog aerodroma, niti hotelskih kapaciteta na crnogorskoj obali“. Dodao je da “Crna Gora nije ratovala s Hrvatskom već bivša JNA u kojoj su crnogorski građani samo izvršavali zakonsku obavezu“, a je li “u tom slučaju počinjena neka ratna šteta, utvrdit će međunarodne institucije“.

Sitna napomena: A što kaže Milo na one horde hrabrih i čojstvenih crnogorskih “rezervista” koji su opremljeni svim mogućim prijevoznim sredstvima za prijevoz “plijena” dolazili “ratovati”???

Usuđujem se pitati i ovo: a što je naša vlast do danas učinila? Možda su pomuzli dio vraćenih krava? Gdje je oprema aerodroma, gdje je tiskara, gdje su barke i auti… Samo se nadam da je pljačkašima “oteto – prokleto”!!

Comments are closed.