WEB, blog ili…

Kao prvo, ovo nije onaj tip bloga:  ja svoje batim, a poneko nešto dopiše kao komentar!! Ovo bih ja rekao da je web – blog… ma ime nije važno, bitno je da bi se na ovim stranicama trebalo naći uglavnom sve ono što uspijem, uz pomoć dobronamjernih, skupiti iz Domovinskog rata na Dubrovačkom području. Svejedno dali fotografije, tekstove i slično, ili linkove na stranice koje se bave istom temom. Važno je da oni koje to zanima vide, pa i nauče, što više. A da opet bude nešto i od bloga, tu su i moji osobni zapisi i slično…

Za ideju i realizaciju, kao i hosting ovih stranica dugujem veliku zahvalnost gosparu Nikoli Duperu, koji je potrošio dosta vremena da ovo uobliči, a posebno da mi pomogne da i ja naučim kako uređivati stranice. A to je moglo biti naporno.

Unaprijed hvala svakome tko priloži sliku, tekst, komentar.

U svibnju 2012 godine, u jeku polemike oko Bleiburga i značenja tog simbola Hrvatske Golgote, dodajem i foto galeriju “Bleiburg”, te poslije nje i “Križni put”. Ako ove slike ne govore dovoljno, onda se možemo samo sramiti što ništa nismo naučili iz svoje povijesti. I što možda neka aždaja opet diže glavu da nas pojede? 

Dubravko Dubo Lasić

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URI

Leave a Reply