Dalje.

    I tako, tresoše se brda, rodi se miš, privelo Marka, odvelo Marka, (imam ustisak da se Marko ili jako dobro zeza, ili je pak umro od straha?!?) legitimiralo sve novinare koji su se došli prijaviti da su oni autori (ne)djela, a građane koji su se prijavili – izbacili bez akcije!!           

   I ne napušta me misao da su se mnogi zezali na račun policije. (i države?!?) Sram ih bilo. Da ne bude zabune i ja ću se prijaviti da NISAM objavio ništa osim ovog bloga i malo na facebooku. A prijatelja Mirka zato jer podržava Pollitica.com zamolio sam da nabavi karte za briškulu, za svaki slučaj, ako nas ipak pokupe. Naći ćemo još dvojicu, pa može i treseta. Mirko i ja (kodno ime: stoljeće ipo) protiv drugih… Ipak, opasni smo mi, imamo jezičinu, nemamo dlaka (na jezičini!) i ne bojimo se pisanja. A istini za volju, malo smo i demokratski udreni?!?

    A idem ja pripremiti slijedeće stranice ratnog dnevnika i knjige, pa ljudi čitajte to kad već ne možete surfati i otkrivati branitelje i antibranitelje. (a koji li su to?!?)

Comments are closed.