Index.hr, Tomislav Klauški:

    A onaj sav vražji portal Index.hr i ovaj put Tomislav Klauški, sve nešto navalili na politiku, a meni poviše glave peču upitnika: da nije HDZ puko popola, pa su neki nekima smjestili?!?

    REGISTAR  branitelja, najčuvanija tajna HDZ-a, napokon je objavljen. I postavlja se pitanje: što sad? Hoće li doći do revizije statusa branitelja? Hoće li ministar obrane podnijeti ostavku jer je iz njegova resora iscurila tajna? Hoće li se podijeliti braniteljska populacija? Hoće li svijet propasti pa za sobom povući i HDZ koji se toliko protivio objavi Registra?…

    …

I konačno, sada kad je jedna od najčuvanijih tajni HDZ-a izašla u javnost, logično je zapitati kakvu je štetu objava Registra nanijela toj stranci. Ako je HDZ godinama profitirao grčevitim skrivanjem Registra, što bi sada mogao izgubiti njegovom objavom?

…..HDZ je stvorio lažne branitelje, kao i mali milijun braniteljskih udruga. On vrlo dobro zna zašto je dijelio povlastice onima koji to nisu zaslužili, kao što pravi branitelji znaju tko im je kriv što nisu dobili sve ono što zaslužuju. HDZ je čuvao branitelje, branitelji su čuvali HDZ. Nisu bili kao “prst i nokat”, više kao “kruh i putar”….

Comments are closed.