E UTOPIJA ??

    U slobodnoj zemlji svi građani mogu misliti svojom tintarom. I smiju to reći, pazeći da ne izriču uvrede… i laži. Tako kaže ustav. S druge strane, isprdeljuskani smo i poniženi do te mjere, da nam se rugaju oni ubojice i palikuće, koji su sada pomislili da ćemo im sve oprostiti, jer eto suci kažu da smo mi zapravo isti, samo oni su nas malo zaebali, uzeli prije nas tenkove, avijone, brodove – pa i podmornice, pa su nam malo prvo dali po piz.., ali kad su naši golobradi i oni malo stariji popiz… – onda su oni dobili po piz… i podvili repinu. S oproštenjem zbog toliko piz… i ovakve kobasičaste rečenice. E malo morgen, od povlačenja tužbe nema ništ…rekla je Jadranka. I bolje joj je… Još da Ivo koji me sve manje gusta počne uviđati s kim tikve sadi, pa da ih pošalje tamo daleko okle su i šljegli, porasla bi mu popularnost 80%. I više!

    Ali s druge strane ja je (ZNA se koga?!?) zbilja ne mogu više slušat (a sve teže je mogu smislit, pa to i ne krijem) kad se onako razvali od uha do uha i tepa naciji da će nas “EU spasit”…!!! Kad im mi uđemo… mijune puste će nam dat, iz gomana će nas izvadit. Nafta će oma pojeftinit 47,62%, a i patate tako nekako. I bit će raj u Lijepoj našoj!

    A kako sam nasađen da mislim (vidi početak teksta) ja to i činim, a misli ko misli – odlutaju na neka lijevo-desna pitanja. Ne o tome kako je evo napokon i crkva rekla da je… ma ne, nije o tome riječ. Nego, slušam da EU ne hbe ni 1% neki tamo Portugal, neku Grčku, pa i neki Island, zapravo Irsku, nema veze. Svi su oni u gomnima, (manje od nas!!) a svi su od EU dobili zeleno svjetlo da se sami vade. A munjeni Islanđani su na referendumu rekli: ko vas je… dragi Eupitalisti, nećemo mi vraćat nikomu lovu… Kako god, ma njesu skalali gaće, kako to naša vlada čini. “MOJA vlada”, kako kaže ona, nikada ne zaboravi “MOJA”, što u konačnici i jest sušta istina, jer moja sigurno nije, po meni bi nogoguz radio 100 na sat. Sa usmjerenjem prema Poskoku i Remetinskome odmaralištu.   

    A kad sam se raskokodako, da dodam: po nekim izjavama i anketama – probudila se nacija, shvatili smo da nismo nevini ko njuferice, bilo je sra… i kod nas. I veliki je zločin što to nije do kraja očišćeno, krivci zatvoreni, do danas bi bili vanka, a obraz čist! I nebi nas onda mogli ovako isprdeljuskat, ponizit i izjednačit sa krvnicima.

Comments are closed.