Presuda?! A što ste očekivali??

I tako danas svi padaju u nesvijest: presudilo generalima… Prvo: e jadni optimisti… što smo tražili – to smo i dobili!!! Veliki oduvijek gaze male. To je jedna istina. Ali, Ante Nobilo spominje i drugu, istina govoreći o ulozi crkve:

Crkva ni riječju ne spominje mnogobrojne žrtve koje su zaostale nakon te operacije. Nedostojno je Crkve da žrtve ignorira. Vjera zahtjeva da su žrtve upravo početak i fokus svega. A ovdje su žrtve nastale zbog palikuća, koji su pljačkali bijelu tehniku. Haaški tribunal ne sudi Domovinskom ratu kao obrani i vraćanju teritorija, nego onima koji su omogućili pojedincima i individualcima da nekažnjeno ubijaju kako bi pokrali bijelu tehniku…

Svi ovo znamo!! Znamo i da je Nobilo presudu Blaškiću sa 45 godina sveo na 6! Kako nebih i ja ovo znao, kad su mi NAŠI ukrali plinsku bocu?!? Kad su naši susjedu zapalili kuću – samo zato jer je Crnogorac?? Cijeli život radio je predano za Atlas, bio je dobar čovjek i dobar prijatelj, ni muhu nebi zgazio. Netko je za to kriv. Neznamo tko je pripalio, ali odgovornost ide po vertikali – netko nije SPRIJEČIO takve događaje, uslijedio je prvi, pa slijedeći… pa smo tako i mi šporkali ruke. I sada su ovi to platili, ako nisu ništa krivi onda su Hrvatski mučenici. A vi glasajte za ulazak u EU pod vodstvom zaprljanih i korumpiranih nesmjenljivih političara!!! 

Comments are closed.